Nu börjar vårterminen på riktigt

Elisabet 9 mars 2016

Så har vi både avslutat vårt 40-årsjubileum och år 2015 rent ekonomiskt. Vi har haft årsmöte och vi har fått valt styrelse för 2016. En förening som Tyresökören behöver en styrelse som arbetar med både pågående projekt, planerar för nästa och även håller ordning på pengar och arbetar tillsammans med körledaren.

Och på tal om körledare så är det dags för Tyresökören att påbörja samarbete med en ny körledare. Vår kära Francesco behöver fokusera helt på sina studier men vi ser fram mot samarbete kring olika projekt med honom även framöver. Det är det roligaste med att samarbeta med olika musiker - vi kan få spännande möjligheter även när någon lämnar oss i det dagliga arbetet. 

Vilket leder oss in på det nya som händer - vi påbörjar på måndag vårt samarbete med en helt ny person för kören - Eva Hillered. Eva är en erfaren musiker med både kör- och soloerfarenhet. Eva kommer ge oss i kören mycket nytt - ny musik, nya inlärningssätt och nya möjligheter. Vi får väl se vilken dag vi har Eva och Francesco på samma scen? Googlar ni lite på Eva så ser ni att hon har många strängar på sin lyra. Vi ser mycket fram att lära känna Eva!

Bilden? I våra fina glittersjalar på Spis&Vins scen sista föreställningen i vårt 40-årsjubileum.  

 

 

Nästa artikel