Nu söker vi ny körledare!

Tyresökören är en fristående SATB-kör med ca 30 medlemmar i blandade åldrar. Under de dryga 40 år som kören verkat har vi arbetat med många olika typer av musik och med olika scenuttryck. Just blandningen är något som kören uppskattar. Senaste åren har vi sjungit Dvořáks mässa i D-dur, en musikalkonsert med musik från Kristina från Duvemåla och Phantom of the Opera och årets julkonsert har Öhrwalls Gaudete som huvudnummer.

Då vår körledare Olle nu slutar söker vi en ny körledare fr.o.m januari 2019. Kören har stabil ekonomi och vi har ambitionen att hålla en hög kvalitet. Vanligtvis genomför vi ett projekt per termin vilket avslutas med konserter i Tyresö eller tillsammans med andra körer/orkestrar.

Vi repeterar i Tyresö Centrum (18 minuters bussresa från Gullmarsplan) på måndagar klockan 19.00-21.30 (under skolterminerna) samt har en körhelg per termin.

Kontakta gärna körens ordförande Lena Sundblad för mer information, mobil 070 543 47 56 under kvällstid, och/eller skicka intresseanmälan till info@tyresokoren.se. Följ oss gärna på Facebook!